Solcellsinstallation
av takspecialister

Pålitlig & trygg installation av erfarna takläggare

Med flera års erfarenhet inom takläggning kan vårt moderbolag Lunds Takproffs bedömma ifall just ditt tak klarar av solpaneler.

Att ha takläggare till hands vid en solcellsinstallation är en väldigt stor fördel då det är mycket som kan gå fel.

Takets skick har betydelse

För att garantera en säker installation av solpaneler är det viktigt att taket är i bra skick och klarar av att bära vikten från solpanelerna. Om taket är för gammalt, ökar risken för läckage och fuktintrång.

Det är därför viktigt att se till att taket är i gott skick innan man installerar solpaneler, för att undvika problem och säkerställa solpanelernas och takets hållbarhet.

Olika infästningar

Det är av yttersta vikt att välja rätt infästningstyp för att undvika skador på taket. Varje taktyp har specifika infästningar, och en felaktig sådan kan skapa allvarliga problem.

Med vår gedigna erfarenhet inom takläggning kan vi med säkerhet garantera en trygg och pålitlig installation!

Installation av solceller

Genom att montera solpaneler på taket eller marken, kan du börja fånga solens strålar och förvandla om det till kilowatt.

För att få ut så mycket som möjligt av din solcellsinvestering krävs det nogrann planering av var panelerna bör placeras.

Minska dina elkostnader

Installation av solceller minskar inte bara dina elkostnader genom egen elproduktion, utan det ökar även värdet på din bostad.

Överskottet av din elproduktion kan du dra nytta av vid senare tillfälle, alternativt sälja.

Lagra din energi med batteri

Solenergi som produceras kan lagras i batterier för användning vid tidpunkter då solpanelerna inte producerar tillräckligt med el, till exempel under molniga dagar eller nattetid.

Genom att lagra energin i batterier kan man öka självförsörjningen på el och minska behovet av att köpa energi från elnätet.

Skattereduktion för grön teknik

Vid installation av solceller kan du utnyttja en skattereduktion på upp till 20% av kostnaden för arbete och material. Vi fixar skatteavdraget direkt på din faktura.

Viktigt att tänka på är att skattereduktionen ges beroende på hur mycket skatt du har betalat in och vilka avdrag du har gjort.

Frågor eller bekymmer?

Kontakta oss!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kryssrutor

Referensjobb